13 вересня 2023 року виповнюється 53 роки з часу першого виконання пісень "Червона рута" та "Водограй" нашого видатного земляка В. Івасюка.
Учнівський колектив ліцею доєднався до обласної акції "Гімн української ідентичності 2023" - флешмобу з  виконання цих пісень у нашому закладі.
Мелодіями українських хітів   захоплювались і слухачі, й виконавці.

https://drive.google.com/file/d/1RWeyJxDWzEoUNYjTWr0k7uTcmVq6nxoY/view?usp=drivesdk

https://drive.google.com/file/d/1Rk4LpinBsCZ5zj2QGtbK_UM2EXQ2SiLg/view?usp=drivesdk

 

Переглядів: 27 | Додав: vasydymashok | Дата: 2023-09-13 | Коментарі (0)

Уміння жити та співіснувати в соціумі, дотримуватися його норм, законів, правил - важлива складова сучасного світу. Саме тому в ліцеї великого значення надається психологічній роботі з учнями, підготовці їх до дорослого життя.

 Із початком нового навчально року в нашому закладі стартував факультативний курс «Кроки по життю».

Мета факультативного курсу : сприяння розвитку в учасників (батьків і дітей) компетентностей, необхідних для запобігання соціально-небезпечним захворюванням та явищам на індивідуальному і сімейному рівнях, створення умов для впровадження профілактики зазначених проблем.

    Запропонований факультативний курс вирішує такі завдання:

1.Привернути увагу учнів до соціально небезпечних захворювань та явищ (ВІЛ, ЗПСШ, вживання ПАР, насильство тощо) як актуальної проблеми сучасності;

2.Сформувати в учасників коректні уявлення щодо соціально небезпечних явищ та захворювань, їх причин, наслідків та засобів ... Читати далі »

Переглядів: 32 | Додав: vasydymashok | Дата: 2023-09-13 | Коментарі (0)

Чернівецький ліцей N21 вшановує пам'ять воїнів-захисників, які віддали свої життя за свободу, незалежність та  територіальну цілісність України у боротьбі з російськими агресорами. Ми схиляємо голови перед пам'яттю випускників ліцею, які загинули на цій війні.
До мистецько-меморіальної виставки "Соняхи пам'яті", що відкрилася в нашому закладі, приходять учні, вчителі, батьки. Кожен, дивлячись на фото молодих красивих чоловіків, згадує щось своє, якісь особливі, щемливі моменти з їх шкільного життя... А вони назавжди залишаться 20-, 30-річними... 
Вічна слава героям!

... Читати далі »

Переглядів: 28 | Додав: vasydymashok | Дата: 2023-09-13 | Коментарі (0)