В 1 класі Чернівецького ліцею 21 відбулося традиційне родинне свято "Прощання з Буквариком" у формі квест-гри. Після того, як першокласники прочитали вірші, зустріли Букваря та казкову героїню Лінь, відправились на пошуки скарбів. Щоб отримати скриньку із скарбами діти рухалися станціями, старанно і наполегливо виконували завдання з різних предметів. Також танцювали, співали пісень українською та англійською мовами. І отримали від Букваря та Королеви Знань найголовніший скарб - книги. На свято завітало багато гостей - батьки, бабусі, братики, сестрички, директор та вчителі школи. Казкова атмосфера, веселі пісні не залишили байдужими нікого.

... Читати далі »

Переглядів: 45 | Додав: vasydymashok | Дата: 2023-06-01 | Коментарі (0)

До Міжнародного дня захисту дітей 31.05.2023 р. у Чернівецькому ліцеї №21 відбувся благодійний концерт. Шкільне подвір'я зацвіло вишиванками, сповнилося дитячим сміхом та веселими танцями. У великому колі поєдналася вся шкільна родина. Чудові пісні прозвучали у виконанні Святослава Края, Мирослава Матейчука та учнів нашого ліцею Ткачук Марини, Ткачук Галини, Опаєць Софії.

   Святковий настрій, душевна близькість поєднала учнів, вчителів, батьків та виконавців.

    Під час концерту зібрано благодійні кошти, які будуть спрямовані на закупівлю ліків для воїнів ЗСУ. Дякуємо ЗСУ за можливість провести концерт під спокійним небом! Дякуємо всім, хто долучився до збору коштів! Разом до перемоги!

... Читати далі »

Переглядів: 45 | Додав: vasydymashok | Дата: 2023-06-01 | Коментарі (0)